Saturday, 1 March 2014

Blackmores Bio E 500

Assalamualaikum

Now i nak buat sedikit review tentang my favorite vitamin..
tadaaaaaaaa....ha ni diaa cekkk bawak kluaqqq..

haaaa.... jangan terpinga2 plak... ni Blackmores Bio E 500....
kenapa i pilih this kind of vitamins rather than others?
b'cozzzz.......
this vitamin is such an effective vitamin for our skin....
haaa... terkecek omputih pulokkkk....
 okayyy.... lets see apa aje kelebihan product ni :)
kelebihan product ni 
  • Anti oksidan
  • Membekalkan oksigen ke sel-sel badan.
  • Membantu meningkatkan kelembapan kulit disamping memberi keanjalan dan membuatkan kulit menjadi lebih tegang.
  • Sebab dia anti-oksidan menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
  • mencegah kanser.
  • Merendahkan risiko mengdapi  katarak.
  • Pngambilan vitamin E dalam jangka masa panjang dapat mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok.
see...... banyak kan kelebihan vitamin ni... wait... i x de la ckap vitamn ni je.. mana2 vitamin E pun elok laaaa adik2,abang2 oiii...
okay.... macam mana u guyss nak taw dalam badan ckup ke idookkk vitamin E ni?
haaa..ni ada sdikit tips..
Antara tanda-tanda kekurangan Vitamin E
  • Penuaan kulit sebelum masa.
  • Rambut gugur
  • Anemia.
okay... last skali kalau ada duit lebih sikit bole laa awak2 semua beli vitamin A and C jugak...
nak cantik x? sacrifice skit.. 
Assalamualaikum
Love Ammelia

1 comment:


KITA BORAK KAT SINI