✿Honey Bee Venom✿


hai  semuaaa...

kali ni Amy nak cerita pasal satu produk yang tengah meletop kat pasaran...Amy ulang nahhh "MELETUP" BANG! BANG!
tak lain tak bukan HONEY BEE VENOM yang menjadi kegilaan para MUA2 yang terkenal.


ini lah PRODUK TERBAIK... TERBAIK DARI LADANGGG HABAKKK SEMUA NAHHHH!!!

Untuk pengetahuan Uolsss, Amy ni kulit jenis combination oily skin...Oily kat Tzone n quite dry kat V zone...dan sebenarnya kan biasanya kalau orang-orang yang ada oily skin ni..tendecy kita nak skip moisturiser ni amatlak tinngi (aku lew tew..bukan orang lain pun...malas gila nak pakai moisturiser!!!) and sebenaqnya PEMAHAMAN NI SALAH HAMPA TAU DAK!!!! Sebenarnya one of the factor yang boleh trigger untuk skin kita keluar kan lebih banyak minyak adalah disebabkan kulit kita dehydration..means kulit kita kat situ actually kekurangan air....sebab tu skin akan hantaq signal ke otak n pastu otak akan baca ohh kulit ni tak cukup ayaq..so kena la keluarkan minyak...pastu nahhh haaaiii amik muka minyak sebelanga....
oh normally keluar bijik2 halus pada muka bukan setakat makeup cuci xhabis.. tapi boleh jadi sebab kulit kita hydrate.. lagi2 musim panas ni...

Sebab tu la pentingnya untuk kita pilih moisturiser yang sesuai dengan skin kita. And Amy telah menemui chenta hati Amy ni...HONEY BEE VENOM.
Bila moisturiser tu suits ngan skin kita..maka kulit kita pun akan balance... (ehhh maka gitewww) ...kulit pun akan jadi moist sajaaaa...

jom kita check kandungan dalam HONEY BEE VENOM ni

Krim Honey Bee Venom

Sapuan Krim Khas mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk melegakan masalah kulit

Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya

Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang kompleks dan bermasalah jerawat dan kekeringan

Penjagaan untuk pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada rangsangan udara kotor, kekurangan air dan perbagai masalah jerawat.

Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat.

Ia adalah selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi paraben , minyak mineral atau benzophenone - 
hampa jangan risau...racun lebah tu la nama dia venom...omputih panggil venom...it's actually good for our skin.


Ni la selalunya 3 combo yang aku akan pakai kalau nak make up lani.. Honey Bee Venom by Hope Girl tu memang wajib sangat2 pakai. kadang kalau tak make up duk saja2 kat umah pakai. Pas cuci muka pakai. Sebelum tidoq tempek dulu. Bau pun best gila. Husben pun kata ehhh awat wangi sangat muka u ni... Blushing mak jem tauuu